A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Новини

Великий піст. Як не зашкодити здоров’ю

Відмова від процесованого м’яса (ковбас, сардельок і копченостей) – перевага для здоров’я. Такі продукти збільшують ризик деяких видів раку, гіпертензії та порушення обміну жирів. При цьому шматочок сала чи печеного м’яса птиці не шкодять здоров’ю.

14:43 17.03.2021

Увага! Зміни по обслуговуванню пацієнтів з ознаками ГРВІ

  З метою розмежування потоків пацієнтів хворих на COVID-19 та зменшення кількості інфікованих в третю хвилю пандемії «Центр первинної медико-санітарної допомоги» вводить зміни в обслуговуванні пацієнтів з ознаками ГРВІ.

13:15 16.03.2021

ЧОМУ ВАРТО ВІДМОВИТИСЬ ВІД АЛКОГОЛЮ

«Рекомендованої» дози алкоголю не існує. Тим не менш, багато хто з нас продовжує вживати алкоголь із безлічі причин — культурних, соціальних або просто тому, що це приносить задоволення. Незалежно від того, випивка у вашому житті є святковим ритуалом або служить для зняття стресу, ви можете випити таку кількість алкоголю, ризик якої для здоров’я переважає потенційну користь.

15:03 15.03.2021

Стартувала вакцинація від COVID-19!

Вже сьогодні, 11 березня в КНП «МЦПСД» стартував перший етап вакцинація від COVID-19. Мобільною бригадною з вакцинації проведено щеплення 10 медичним працівникам КНП «СМСЧ» ЕМР.

16:59 11.03.2021

11 березня - Всесвітній день нирки

ЯК ЗБЕРЕГТИ НИРКИ ЗДОРОВИМИ Нирки — фільтри нашого організму. Основне їхнє завдання — виводити з крові токсини й зайву рідину. Нирки також допомагають підтримувати кислотно-лужний баланс, контролювати артеріальний тиск, виробляти еритроцити й підтримувати міцність кісток.

14:46 11.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу