A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Новини

Сьогодні - Всесвітній день боротьби проти раку.

Онкозахворювання на другому місці серед причин смерті в усьому світі. За даними ВООЗ, існує більше 100 видів раку, і хвороба може розвиватися в будь-якій частині тіла. Але більше 30% випадків смерті від онко можна запобігти. Розповідаємо про п’ять важливих речей, які потрібно знати.

15:54 04.02.2021

АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ

До 40 % хворих на артеріальну гіпертензію не підозрюють у себе недугу, бо часто ця хвороба має безсимптомний перебіг.

15:20 03.02.2021

ЯК ДІТЯМ КОРИСТУВАТИСЯ ЕЛЕКТРОННИМИ ПРИСТРОЯМИ БЕЗПЕЧНО ДЛЯ ЗОРУ

Очі мають найбільше навантаження в порівнянні з іншими органами чуття, адже переважну більшість інформації людина отримує саме через зір. Майже вся діяльність людини, як то пізнання навколишнього світу, орієнтація в просторі, робота, навчання та відпочинок відбуваються завдяки функціонуванню органів зору.

10:50 02.02.2021

Підтримка для самостійної реабілітації після пов’язаних з COVID-19 захворювань

  Всесвітня організація охорони здоров’я підготувала посібник з рекомендаціями щодо самостійного відновлення здоров’я після перенесеної коронавірусної хвороби. Посібник містить основні вправи та поради для дорослих, які перебували у тяжкому стані та були госпіталізовані з діагнозом COVID-19.

15:11 25.01.2021

Шановні пацієнти КНП «МЦПМСД» ! Завершення локдауну не привід забувати про карантинні обмеження.

  В нас спостерігається зменшення кількості хворих, але ще рано думати, що все налагодилось. Закликаємо всіх і надалі бути відповідальними, адже ситуація досі напружена. Тому, хочемо вкотре нагадати  не забувати одягати медичні маски в людних місцях, громадських організаціях, користуватися антисептичними засобами, ретельно мити руки, дотримуватися соціальної дистанції та правил етикету кашлю та чхання.

15:00 25.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу