A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Увага! Зміни по обслуговуванню пацієнтів з ознаками ГРВІ

Дата: 16.03.2021 13:15
Кількість переглядів: 1299

  З метою розмежування потоків пацієнтів хворих на COVID-19 та зменшення кількості інфікованих в третю хвилю пандемії «Центр первинної медико-санітарної допомоги» вводить зміни в обслуговуванні пацієнтів з ознаками ГРВІ.

  Якщо Ви чи Ваша дитина захворіли на ГРВІ: підвищена температура, кашель, біль у горлі, нежить - в першу чергу телефонуйте своєму сімейному лікарю (в години прийому). Лікар вирішить проконсультувати дистанційно, чи є потреба запросити на прийом. Якщо стан не важкий, лікар дистанційно в разі потреби надасть лікарняний лист, направлення на ПЛР-дослідження, рецепт для страхової компанії. Рецепт і направлення протягом години будуть передані в вірусологічній кабінет.   Також виписку електронних рецептів, направлення, довідки, які не потребують огляду, повторний прийом - всі ваші дії узгоджуйте по телефону з медичною сестрою в години роботи сімейного лікаря. А також, якщо лікар на цей момент не відповідає на дзвінок, сестра медична повідомить Вам час повторного дзвінку до лікаря, або коли лікар Вам зателефонує.

 Якщо стан Вашого здоров’я не покращується, а погіршується: сатурація нижче 95, температура 38.5, яка не збивається, задишка - зверніться до чергового кабінету. Кабінет - №101(дорослі тел.099-400-39-17), кабінет - №102(діти тел.099-400-36-97). Чергові кабінети працюють в робочі дні тижня з понеділка до п’ятниці з 8.00 до 20.00, в суботу, неділю та святкові дні з 8.00 до 16.00.

  При значному  погіршені стану, дихальній недостатності: частота дихання для дорослих більше 30 за 1 хвилину, сатурація 92 і нижче, підвищені температури вище 38.5С, що погано піддається корекції ( тимчасове, не більше ніж на 1-1,5 години зниження на тлі прийому жарознижувальних препаратів із наступним її підвищенням) - викликайте швидку допомогу.

  При негативному результаті ПЛР-дослідження, при необхідності Вас огляне сімейний лікар в своєму кабінеті за попереднім записом.

Телефони сімейних лікарів та їх медичних сестер - http://energodar.cpmsd.org.ua/telefoniv-likariv-ta-ih-medichnih-sester-14-22-10-11-02-2020/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу