A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Новини

ПРАВИЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ

Важливу роль у захисті організму відіграє наш імунітет. Людина може зміцнювати та послаблювати його власними діями. Одним із чинників впливу на імунітет є харчування. Споживання достатньої кількості води й поживних елементів — життєво необхідні чинники. Крім простих правил, яких ми маємо дотримуватися для зниження можливості зараження та розповсюдження вірусу SARS-CoV-2, важливо звертати увагу на харчування.

13:14 13.04.2021

ЧАС ОБИРАТИ ЗДОРОВ’Я У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я

Завжди час обирати здоров’я як пріоритетний напрям. Саме про це у Всесвітній день здоров’я, який відзначається щороку 7 квітня і цьогоріч знову припадає на пандемію COVID-19, варто пам’ятати як ніколи.

10:26 07.04.2021

УСІ ВАКЦИНИ ASTRAZENECA ПРОТИ COVID-19, НЕЗАЛЕЖНО ВІД КРАЇНИ ВИРОБНИЦТВА, Є ВЗАЄМОЗАМІННИМИ

Людям, яким зробили перше щеплення проти COVID-19 вакциною AstraZeneca/Covishield, виготовленою індійським Інститутом сироватки крові, можна робити друге щеплення вакциною AstraZeneca, виробленою на інших виробничих майданчиках. Такі рекомендації Міністерству охорони здоров’я України надала Національна технічна група експертів з питань імунопрофілактики (НТГЕІ). 

13:33 05.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу