A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Новини

З 24.07.2021 року на базі КНП «МЦПМСД» ЕМР запрацює центр масової вакцинації (ЦМВ)

Згідно з наказом Департаменту охорони здоров’я Запорізької облдержадміністрації від 29.06.2021 № 774  « Про початок роботи Центрів масової вакцинації в Запорізькій області» та на виконання розпорядження районної державної адміністрації від 05.07.2021р. «Про створення центру масової вакцинації у Василівському районі», з метою забезпечення своєчасного проведення масової вакцинації населення від COVID-19 у Василівському районі, з 24.07.2021 року на базі КНП «МЦПМСД» ЕМР запрацює центр масової вакцинації (ЦМВ).

16:01 21.07.2021

10 ОВОЧІВ, ЯКІ ВАРТО ДОДАТИ ДО РАЦІОНУ В ЛИПНІ

Літо в розпалі, а отже, нас чекають приємні посиденьки теплими вечорами, походи на природу з родиною та веселі водні активності. Не важливо, як ви спланували свої вихідні — будете ви сидіти на балконі зі склянкою холодного лимонаду або підете на пляж із сім’єю — не забудьте взяти із собою свіжі овочі та фрукти, які зараз доступніші і смачніші, ніж у будь-яку іншу пору року.

16:36 12.07.2021

Як правильно охолоджуватися в спеку

Спека — дуже серйозна загроза для вашого життя. Через аномально високі температури минулого тижня в Канаді померли сотні людей. Головна причина — тепловий удар. Тому розповідаємо як під час спекотної погоди правильно охолоджуватися і при цьому не захворіти чи отримати травми.

16:23 08.07.2021

Міжнародне свідоцтво про вакцинацію: Що робити, якщо ви вирішили подорожувати до іншої країни? Яка різниця між Міжнародним свідоцтвом про вакцинацію та “Ковідним сертифікатом”?

Повна вакцинація від COVID-19 не тільки захищає нас з вами від ускладнень та тяжкого перебігу хвороби, але й дозволяє повернутися до звичного життя і перетинати кордони. Країни дуже обережно підходять до зняття обмежень і самостійно встановлюють умови в’їзду. Йдеться про перелік документів, необхідних для перетину кордону, та про вакцини від COVID-19, щеплення якими визнає та чи інша країна.

14:03 06.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу