A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Новини

ОНОВЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ В КНП «МЦПМСД»

Центром первинної медико-санітарної допомоги за минулий тиждень було відібрано та направлено на дослідження ПЛР 27 зразків біологічного матеріалу. Від Запорізького обласного лабораторного центру отримали результати 25 зразків, всі вони негативні, 2 залишаються в роботі.

10:59 18.05.2020

ОНОВЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ В КНП «МЦПМСД»

Центром первинної медико-санітарної допомоги за 14 травня відібрано 5 зразків біологічного матеріалу, які направленні на дослідження ПЛР до Запорізького обласного лабораторного центру.  Всі зразки знаходяться в роботі.

11:20 15.05.2020

ОНОВЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ В КНП «МЦПМСД»

Центром первинної медико-санітарної допомоги за 13 травня відібрано 3 зразки біологічного матеріалу, які направленні на дослідження ПЛР до Запорізького обласного лабораторного центру.  Зразки в роботі.

13:37 14.05.2020

ОНОВЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ В КНП «МЦПМСД»

 Центром первинної медико-санітарної допомоги за 12 травня  було відібрано 10 зразків біологічного матеріалу, які були направленні на дослідження ПЛР до Запорізького обласного лабораторного центру.  Результати 10 зразків – негативні.

11:09 13.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу