A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Новини

Результати аналізів на COVID-19

Сьогодні отримано від Запорізького обласного лабораторного центру 1 позитивний результат аналізу ПЛР. 

14:54 17.04.2020

17 КВІТНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ГЕМОФІЛІЇ

Цей день запроваджено 1989 р. Всесвітньою організацією охорони здоров’я та Всесвітньою федерацією гемофілії з метою привернути увагу світової громадськості до проблем, з якими стикаються хворі на гемофілію, та підвищити обізнаність про це спадкове захворювання.

10:40 17.04.2020

Як захистити дитину від COVID-19

Навіть дорослим складно, але необхідно дотримуватись правил щодо профілактики коронавірусної інфекції. А що ж говорити про дітей? Пропонуємо кілька порад з захисту найменших членів родини під час пандемії.

14:35 15.04.2020

Особливості поводження з побутовими відходами під час карантину

Міністерство розвитку громад та територій України звертає увагу громадян на особливості поводження з побутовими відходами в період карантину.  Можливості комунальних служб, які займаються збором, сортуванням та утилізацією відходів, значно зменшилися у порівнянні зі звичайним часом. Таким чином, зараз кожне домогосподарство зобов’язано долучитися до практики зменшення та мінімізації відходів!

14:18 14.04.2020

ОНОВЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ В КНП «МЦПМСД»

 Сьогодні 14.04.2020 року Центром первинної медико-санітарної допомоги забрано та направлено до Запорізького лабораторного центру, повторно біологічний матеріал у хворих на COVID-19 дітей. При негативному результаті, дослідження повторимо через добу.  Два негативні результати – дитина повністю здорова ( вірусу в її організмі більше не має ).

14:02 14.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу