A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Новини

Перша допомога при укусах комарів

Під час літнього відпочинку на природі нам часто надокучають комахи. В одних людей укуси комарів викликають лише роздратування, в інших, зокрема в дітей, можуть провокувати шкірні реакції: почервоніння на припухлість. А також больові відчуття.

15:45 09.06.2020

ОНОВЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ В КНП «МЦПМСД»

Центром первинної медико-санітарної допомоги за минулий тиждень було відібрано та направлено на дослідження ПЛР 97 зразків біологічного матеріалу.

12:33 09.06.2020

5 причин кинути курити

Сигаретний дим, який заповнює закриті приміщення, містить більше 4000 хімічних речовин, з яких, принаймні, 250 – шкідливі, а понад 50 викликають рак. Уже з першого дня відмови від сигарет ваш організм почне відновлюватися, а ризики виникнення хвороб, асоційованих з курінням, зменшуватися. 

14:59 04.06.2020

Всесвітній день здоров'я травної системи або Всесвітній день здорового травлення

29 травня відзначається Всесвітній день здорового травлення (World Digestive Health Day), заснований в день прийняття Статуту Всесвітньої організації гастроентерологів (World Gastroenterology Organisation, WGO) в 1958 році.

13:09 29.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу