A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Новини

ОНОВЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ В КНП «МЦПМСД»

Центром первинної медико-санітарної допомоги за минулий тиждень було відібрано та направлено на дослідження ПЛР 188 зразків біологічного матеріалу.

16:02 27.07.2020

ЯК НЕ ЗАХВОРІТИ ГРВІ У ЛІТНЮ СПЕКУ

ЗБУДНИКИ, СИМПТОМИ ТА ПРОТІКАННЯ ГРВІ Оскільки існує дуже багато різних вірусів-збудників ГРВІ, то форма протікання захворювання в кожному конкретному випадку залежить від того, яким саме вірусом заразилася людина. Як правило, ці віруси  переважно вражають слизові оболонки верхніх дихальних шляхів, а також вуха, носа, горла тощо.

13:21 21.07.2020

ОНОВЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ В КНП «МЦПМСД»

Центром первинної медико-санітарної допомоги за минулий тиждень було відібрано та направлено на дослідження ПЛР 131 зразок біологічного матеріалу. Результати всіх зразків негативні.

13:15 20.07.2020

ЯК УКРІПИТИ СУДИНИ?

Ослаблення виснаження судин призводить до порушення кровообігу і обміну речовин виникненню безлічі захворювань. Тому дуже важливо дбати про судинах ще в молодому віці щоб запобігти неприємностям в майбутньому. І перш за все слід зайнятися зміцненням судин – підвищенням їх тонусу. 

16:45 15.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу