A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Новини

З метою розмежування потоків пацієнтів з 11.10.21року в КНП «МЦПМСД» змінено кабінети прийому.

1. Прийом здорових (без ознак ГРВІ)  дорослих та дітей проводиться в приміщенні де раніше були чергові кабінети для дорослого населення. Вхід з вулиці Лісова. Вхід для маломобільних груп населення та дитячих візочків знаходиться з внутрішньої сторони приміщення (біля БАК лабораторії). Прийом тільки через запис у сімейного лікаря.

16:42 08.10.2021

Що ми обираємо, коли відмовляємось від вакцинації від COVID-19 і очікуємо, що COVID-19 пройде легко? Які наші шанси?

Понад 56 тисяч українців померли від COVID-19, тисячі отримали важкі ускладнення, загострення хронічних легеневих, аутоімунних, серцево-судинних захворювань та появу нових, а ще тисячі потерпають від так званого «довгого ковіду» – частого головного болю, кашлю, безсоння, слабкості, запаморочень та хронічної втоми.

14:05 06.10.2021

Незалежно від того, пройшла людина повний курс щеплення проти COVID-19 чи перехворіла, захисні маски зобов’язані носити всі без виключення

Оскільки використання медичних масок залишається основним способом уникнути інфікування коронавірусною хворобою та унеможливити передачу вірусу.

11:32 06.10.2021

Штам "Дельта" - легкі симптоми, а потім - реанімація

Штам "Дельта" продовжує поширюватися Україною. Цей вид коронавірусу вже домінує серед випадків зараження по всьому світу, а найгірше - спричиняє безневинні симптоми, котрі передують різкому краху здоров'я і терміновій госпіталізації в реанімацію.

13:33 05.10.2021

Усі, хто зробив щеплення двома дозами дводозної вакцини від COVID-19, можуть отримати у свого сімейного лікаря Міжнародне свідоцтво про вакцинацію.

Усі, хто зробив щеплення двома дозами дводозної вакцини від COVID-19, можуть отримати у свого сімейного лікаря Міжнародне свідоцтво про вакцинацію.

11:55 04.10.2021

У зв’язку з погіршенням епідситуації по COVID-19, різким збільшенням випадків захворювання на COVID-19 та ГРЗ, КНП «МЦПМСД» ЕМР вводить зміни в обслуговуванні пацієнтів.

У зв’язку з погіршення епідситуації по COVID-19 та різким збільшенням випадків захворювання на COVID-19 та ГРЗ:

16:23 29.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу