A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Новини

До уваги жителів міста! З 11 грудня центр вакцинації  буде розташовуватись в приміщенні КНП «МЦПМСД» ЕМР Будівельників 33 - вхід з вулиці Лісова.

До уваги жителів міста! З 11 грудня центр вакцинації  буде розташовуватись в приміщенні КНП «МЦПМСД» ЕМР Будівельників 33 - вхід з вулиці Лісова.

15:19 09.12.2021

Вплив COVID-19 на серцево-судинну систему

Коронавірусна хвороба COVID-19 впливає на організм людини з різних сторін. І хоча у першу чергу йдеться про вплив на дихальні шляхи, серцево-судинна система також перебуває під прицілом COVID-19.

08:37 03.12.2021

COVID-19: скільки захворілих щеплених в нашому місті

Всі вакцини від коронавірусу, схвалені ВООЗ, захищають від важкого перебігу хвороби, від ускладнень та смерті. Про це свідчать результати багатьох досліджень. Але вакциновані люди все одно можуть захворіти.

08:50 22.11.2021

У МОЗ дали поради, як відновитись після коронавірусу

Багатьом людям повернутись до звичайного життя після перенесеного COVID-19 доволі складно. У МОЗ звертаються увагу на те, що хоч більшість і хворіє в досить легкій формі, це не означає, що саме ви зможете уникнути ускладненого перебігу хвороби. Адже заздалегідь дізнатись, як конкретна людина перенесе захворювання, – неможливо.

08:32 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу