A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

COVID-19: скільки захворілих щеплених в нашому місті

Дата: 22.11.2021 08:50
Кількість переглядів: 644

Всі вакцини від коронавірусу, схвалені ВООЗ, захищають від важкого перебігу хвороби, від ускладнень та смерті. Про це свідчать результати багатьох досліджень. Але вакциновані люди все одно можуть захворіти.

Останні дослідження показують, що дві дози AstraZeneca захищають від важкої хвороби та госпіталізації з ефективністю 92% для штаму коронавірусу Дельта та 86% для штаму Альфа.

Згідно з результатами дослідження, опублікованими у науковому виданні "The New England Journal of Medicine", вакцина Pfizer має ефективність 93,7% проти симптоматичного захворювання, викликаного штамом "Альфа", та 88% для штаму "Дельта".

Наприкінці клінічних досліджень було відомо, що вакцина Moderna на 95% ефективна проти інфікування коронавірусом дикого типу. Результати нещодавнього дослідження, проведеного в провінції Онтаріо (Канада), свідчать, що вакцина на 84% ефективна проти інфікування штамами "Бета" і "Гамма" та на 87% проти зараження "Дельтою".

 

В місті Енергодар із 610 захворілих вакцинованих:

 - Вакциною Модерна - 1,8%;

- Вакциною Комірнаті (Пфайзер) - 35,2%;

- Вакциною АстраЗенека17,4%;

- Вакциною Коронавак45,6%.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу