A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

AstraZeneca є лідером серед протиковідних вакцин

Дата: 10.09.2021 10:37
Кількість переглядів: 125

AstraZeneca є лідером серед протиковідних вакцин, щеплення якими дає змогу подорожувати до різних країн без ПЛР-тестів, аналізів на антиген чи самоізоляції. Ця вакцина визнана в більш як 140 країнах світу.

AstraZeneca – це векторна вакцина проти COVID-19, яку розробила шведсько-британська компанія AstraZeneca у співпраці з Оксфордським університетом. Вакцини AstraZeneca виготовляють в Європейському Союзі, Великій Британії, Республіці Корея та Індії.

Схвалена ВООЗ для екстреного використання.

Для повної імунізації потрібно отримати дві дози вакцини з інтервалом 14-28 днів.

Як працює:

Використовує безпечний вірус застуди, щоб доставити специфічні білки коронавірусу в клітини організму людини. Цей білок активує імунну відповідь. В такий спосіб вакцина формує імунітет, не викликаючи хвороби.

Це стара і добре вивчена технологія, що робить векторні вакцини безпечними. Прикладом вакцини цього типу є вакцина проти гарячки Ебола.

Щеплення проти COVID-19 ефективно запобігають тяжкому перебігу хвороби й рятують життя.

Відповідно до попередньої публікації досліджень, проведених у Великій Британії, вакцина AstraZeneca демонструє ефективність 67% у запобіганні симптоматичного захворювання, викликаного новим штамом “Дельта”. При цьому, ефективність у запобіганні госпіталізації та смерті для штаму “Дельта” складає 92%.

Запрошуємо на вакцинацію з понеділка по п'ятницю в кабінет №105, з 13.00 до 15.00. В суботу та неділю щеплення проводиться в центрі масової вакцинації з 8.00 до 12.00. Щепитись можуть всі бажаючі в порядку загальної черги. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу