A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Запрошуємо на вакцинацію проти COVID-19 медичних працівників, працівників соціальної сфери, людей у віці 80+ років.

Дата: 23.03.2021 14:49
Кількість переглядів: 379

В «Центрі первинної медико-санітарної допомоги» триває другий етап вакцинації проти COVID-19. Запрошуємо на вакцинацію медичних працівників, працівників соціальної сфери, людей у віці 80+ років.  

Щеплення проводиться в облаштованому пункті щеплення. Вакцинацію здійснюють професіонали своєї справи, представники мобільної бригади: сімейний лікар та медичні сестри, які пройшли навчання та отримали сертифікат. Кожен пацієнт протягом 30 хвилин перебуває під наглядом лікаря. Додатково медичні працівники мобільної бригади пройшли навчання по невідкладній допомозі.

На сьогодні щеплено 120 осіб, з них 70 - жителі міста. Післявакцинальних реакцій та ускладнень не спостерігалось. Всі вакциновані почувають себе добре.

Нагадуємо, що щеплення є абсолютно безоплатними.

Для запису на щеплення проти Covid 19 звертатися в реєстратуру Центру з вівторка по п’ятницю з 8.00 – 20.00 по телефонам : 050-220-39-42, 050-220-39-95. Також можна подати онлайн - заявку на вакцинацію від COVID-19, перейдіть за посиланням та заповніть всі форми

 

https://docs.google.com/forms/d/1g3I9melQXiyaeap4-Np4NAq3d_gmiLZDZqa-dGBQVk4/edit?usp=sharing

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу