A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

В «Центрі первинної медико - санітарної допомоги» з 18.03.21 року розпочинається запис на щеплення від COVID-19 залишковою дозою препарату.

Дата: 18.03.2021 17:06
Кількість переглядів: 401

  Як відомо «Центр первинної медико - санітарної допомоги» розпочав вакцинацію від COVID-19 на першому етапі вакцинації. Нагадуємо, що вакцина Covishield/AstraZeneca поставляється в багатодозних флаконах. Кожен флакон вакцини містить 10 доз препарату. Після відкриття флакона вакцина має бути використана протягом 6 годин.  

  Аби зменшити ризик недовикористання вакцини з вже відкритих флаконів, із 18.03.21 року розпочинається запис на щеплення поза графіком етапності. А саме на залишкову дозу препарату. За таких умов запрошуємо до вакцинації бажаючих вакцинуватись від COVID-19 поза етапами вакцинації.

  Для цього треба записатись в чергу на щеплення. Зробити це можна особисто в віконці реєстратури Центру, а також через засоби телефонного зв'язку : 050-220-39-42, 050-220-39-95. Звертатись до реєстратури з вівторка по п’ятницю, з 8.00 – 20.00.

  Якщо при вакцинації  цільової групи (згідно етапу вакцинації ) залишається 1-2 дози вакцини, бажаючі будуть запрошені того ж дня, не пізніше шести годин після відкриття флакону.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу