A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

ЯК ЗРОБИТИ НОВОРІЧНУ ПОДОРОЖ БЕЗПЕЧНІШОЮ

Дата: 29.12.2020 11:38
Кількість переглядів: 325

Для багатьох зимові свята — це гарна нагода кудись поїхати на відпочинок. Та цьогоріч варто пам’ятати, що подорож може збільшити ваші шанси на поширення та інфікування COVID-19. Тож найкращий спосіб захистити себе та інших на новорічні свята — відкласти поїздки та залишатися вдома.

  • Якщо ви все ж плануєте мандрівку на зимові вихідні, дотримуйтеся правил, аби в час пандемії COVID-19 зробити подорож безпечнішою.
  • Перед поїздкою перевірте місцеві обмеження в пункті призначення, вимоги до перетину кордону, до тестування до та після подорожі. Дізнайтеся який рівень захворюваності в пункті призначення, адже що рівень вищий, тим більша ймовірність інфікуватися й поширювати COVID-19 під час подорожі й опісля.
  • Аби захистити себе та своїх попутників завжди носіть маску в аеропортах та на вокзалах, а також під час самої поїздки.
  • Намагайтеся дотримуватися фізичної дистанції в аеропортах, на залізничних вокзалах, у потягах, автобусах тощо. Уникайте контактів із хворими людьми, особливо якщо в них є такі симптоми, як лихоманка або кашель.
  • Під час подорожі регулярно мийте руки з милом або використовуйте дезінфікуючі засоби для рук на спиртовій основі; уникайте дотиків до обличчя немитими руками.
  • Візьміть із собою достатню кількість запасних масок та дезінфікуючих засобів для рук.
  • Відкладіть або скасуйте подорож, якщо у вас є симптоми COVID-19, такі як лихоманка, кашель, біль у горлі або інші.
  • Якщо ви відчуєте себе зле під час подорожі, повідомте про це екіпажу та негайно зверніться за медичною допомогою.
  • Якщо протягом 14 днів після повернення додому з’являються такі симптоми, як кашель, лихоманка, біль у горлі тощо, негайно зверніться до лікаря.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу