A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Новини

ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО ВІТРЯНУ ВІСПУ

Вітряна віспа (вітрянка) — це високоінфекційне гостре вірусне захворювання, що переважно вражає дітей. Характеризується помірною загальною інтоксикацією і плямисто-папульно-верикульозним висипом на шкірі та слизових оболонках.

13:22 02.03.2020

Що варто знати про стрептококову інфекцію групи A

Бета-гемолітичний стрептокок групи A є одним із найбільш поширених збудників бактеріальних інфекцій людини. Він спричиняє недуги з ураженням верхніх дихальних шляхів, шкіри з місцевими гнійними процесами та розвитком ускладнень.

16:03 25.02.2020

В які години дзвонити своєму лікарю

Якщо у Вас виникли будь які питання, стосовно Вашого здоров’я чи здоров’я Вашої дитини , потрібно звертатися до лікаря з яким  укладена декларація ( прийшовши на прийом чи зателефонувавши за робочим телефоном в години роботи ). Графік роботи лікарів затверджує адміністрація Центру .

14:10 24.02.2020

ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО СКАРЛАТИНУ?

Скарлатина — гостре антропонозне інфекційне захворювання групи стрептококових інфекцій, яке проявляється інтоксикацією, гнійним ураженням мигдаликів ротоглотки та характерним висипом.

14:45 18.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу