A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Шановні пацієнти КНП «МЦПМСД» ! Завершення локдауну не привід забувати про карантинні обмеження.

Дата: 25.01.2021 15:00
Кількість переглядів: 428

  В нас спостерігається зменшення кількості хворих, але ще рано думати, що все налагодилось. Закликаємо всіх і надалі бути відповідальними, адже ситуація досі напружена. Тому, хочемо вкотре нагадати  не забувати одягати медичні маски в людних місцях, громадських організаціях, користуватися антисептичними засобами, ретельно мити руки, дотримуватися соціальної дистанції та правил етикету кашлю та чхання.

  Не треба приходити на прийом до лікаря без зайвої потреби. Коли у пацієнта закінчуються ліки, він може в години роботи лікаря, звернутися до медичної сестри за телефоном та домовитись про електронний рецепт. Направлення та довідки (соціальні, інші…), які не потребують огляду лікаря, медсестра залишить в реєстратурі.

  А якщо Ви вже захворіли, то телефоном зв’яжіться зі своїм лікарем або медсестрою (в години роботи лікаря). Будь ласка, дотримуйтесь всіх рекомендацій вашого сімейного лікаря.

  Також в Центрі працює консультативна лінія для пацієнтів з COVID-19. Телефон консультативної лінії – 050-220-40-07. Щодня (пн-пт) з 8.00 до 16.00, технічна перерва з 12.00 до 13.00.

  Бережіть себе та своїх рідних! Поважайте нелегку працю медичних працівників, а ми в свою чергу подбаємо про Вас! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу