A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

"Центр первинної медико-санітарної допомоги" запрошує на щеплення від COVID-19 вакциною AstraZeneca (Vaxzevria) Нідерланди.

Дата: 14.09.2021 11:44
Кількість переглядів: 143

Вакцина AstraZeneca (Vaxzevria) Нідерланди:

з 13.00 до 15.00.

Щеплення проводиться в кабінеті №105 (вхід в лабораторію).

Запис на вакцинацію по телефону: 050-220-39-42 (понеділок-п'ятниця з 8.00 до 20.00).

У вакцині AstraZeneca використовується безпечний для людини вірус, який переносить елементи вірусу SARS-CoV-2. Так вакцина змушує організм виробити імунітет, водночас не даючи хворобі розвиватися.

Вона схвалена до екстреного застосування Всесвітньою організацією охорони здоров’я та Європейським агентством з лікарських засобів. Для повної імунізації потрібно отримати дві дози вакцини з інтервалом 4-12 тижнів.

Вакцини AstraZeneca, вироблені на різних майданчиках, є взаємозамінними, адже їхня технологія виробництва і склад є ідентичним. Якщо перше щеплення ви отримали вакциною одного виробника, то другу дозу можна отримати цією ж вакциною будь-якої іншої країни виробництва.

Відповідно до попередньої публікації досліджень, проведених у квітні - червні 2021 року у Великій Британії, вакцина AstraZeneca з ефективністю 92% запобігає госпіталізації та смерті від хвороби, викликаної новим небезпечнішим штамом коронавірусу “Дельта”.

Вона добре переносяться і дають таку ж імунну відповідь, як Pfizer, Moderna.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу