A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

КОЛИ ЗВЕРТАТИСЬ В ЧЕРГОВИЙ КАБІНЕТ

Дата: 20.02.2020 14:49
Кількість переглядів: 903

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ: КОЛИ ЗВЕРТАТИСЬ В ЧЕРГОВИЙ КАБІНЕТ.

 

    До чергового кабінету пацієнт звертається у випадку гострого захворювання або різкого погіршення стану при хронічному захворюванні,  якщо  лікар завершив роботу. У всіх останніх випадках звертатись до свого лікаря.

КНП « МЦПМСД» м. Енергодар в своїй роботі керується наказом МОЗ України №504 від 19.03.2018 « Про затвердження порядку надання первинної медичної допомоги»:

Згідно параграфа II пункту 7 цього наказу первинна медична допомога (ПМД) надається під час особистого прийому пацієнта за місцем надання ПМД (тобто при звернені на прийом до лікаря, з яким заключена декларація ).

Лікар з надання ПМД ( сімейний лікар, терапевт, педіатр, з яким Ви заключили декларацію)  може прийняти рішення про надання окремих послуг ПМД за місцем проживання (перебування) пацієнта або з використанням засобів телекомунікації (за телефоном ) відповідно до режиму роботи надавача ПМД.

Якщо у Вас виникли будь які питання, стосовно Вашого здоров’я чи здоров’я Вашої дитини , потрібно звертатися до лікаря з яким заключена декларація ( прийшовши на прийом чи зателефонувавши за робочим телефоном в години його роботи). Графік роботи лікарів затверджує адміністрація Центру .

Обравши лікаря, Ви повинні поцікавитися і зрозуміти коли та в який час дзвонити лікарю або медсестрі, у яких випадках звертатись до чергового кабінету.

Якщо часи прийому лікаря  припадають на часи:

8.00 до 16.00 то телефонувати з 8.00 до 16.12

12.00 до 20.00 то телефонувати з 11.48 до 20.00


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу