A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Енергодарської міської ради Запорізької області

Увага ! КНП «МЦПМСД» розпочинає надавати платні послуги.

Дата: 19.02.2020 17:15
Кількість переглядів: 2271

З 17.02.2020 вступив у дію наказ про надання платних послуг у КНП «МЦПМСД», на 14 годину 19.02.2020 цими послугами скористалися 3 пацієнтів.

Затверджений прейскурант цін з медичного обслуговування населення у КНП «МЦПМСД», що надаватимуться поза межами пакету, який оплачує Національна служба здоров’я України.

До нього входять: консультативні послуги, що надаються громадянам не тими спеціалістами, з якими укладено декларацію (за бажанням пацієнта та згодою лікаря) та незадекларованому населенню; медичне обслуговування спортивних змагань, масових культурних та громадських заходів; лабораторно-діагностичні послуги, що надаються за зверненням громадян без направлення лікаря та незадекларованому населенню; процедури та маніпуляції, що надаються на дому (за бажанням громадянина, який задекларований) та незадекларованому населенню – повний перелік послуг доступний в реєстратурі, у адміністратора.

Для отримання платної медичної послуги пацієнт, або його законний представник звертається до реєстратури Центру, отримує інформацію про лікаря, який зможе надати послугу, вартість та час надання послуги, за потребою спілкується з лікарем або сестрою медичною лікаря для визначення необхідного обсягу послуги, в тому числі вдома. Після домовленості про надання певної послуги пацієнт передплачує послугу. 

Платні   послуги у  КНП «МЦПМСД»   надаються працівниками  структурних підрозділів у  вільний від основної роботи  час відповідно графіку, затвердженому директором. Платні  послуги надаються у КНП «МЦПМСД», відповідно галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я та затвердженого хронометражу робочого часу. Прейскурант цін на платні послуги,  що надаються населенню у КНП «МЦПМСД» погоджені Рішенням Виконавчого комітету Енергодарської міської ради №04 від 27.01.2020р. Пацієнти можуть передплатити потрібні їм медичні послуги безготівковим розрахунком:

- у касі банку АТ «Метабанк», АБ «Укргазбанк»;

- за реквізитами у будь-якому банку;

- Приват 24;

- пост-терміналом у реєстратурі Центру  (запрацює з наступного тижня);

- за допомогою відповідного QR-коду через мобільний додаток (запрацює з наступного тижня).

Контроль за організацією і якістю надання платних послуг населенню,   а також правильністю застосування цін (тарифів) здійснюють в межах  їх повноважень завідувачі амбулаторій, заступник медичного директора, директор Центру та органи  охорони здоров'я виконавчого комітету Енергодарської міської ради. У разі виникнення претензій до якості наданої послуги отримувач може звернутися безпосередньо до  керівника закладу або органів, що здійснюють контроль.

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу